Személyes találkozót kér Junckertől a Megyei Jogú Városok Szövetsége

POLITIKA
2016 december 15., 11:42
comments 49

Szita Károly a szövetség elnök jelentette be, hogy a személyes találkozót kér az Európai Bizottság elnökétől a Megyei Jogú Városok Szövetsége, hogy

átadhassa Jean-Claude Junckernek azt a kötelező betelepítési kvóta visszavonását szorgalmazó levelet, amit mintegy 2500 magyar polgármester látott el aláírásával.

Szita szerint eredetileg postán küldték volna el a levelet Brüsszelbe,

"azonban több polgármester-kollégám javaslatára a személyes találkozás és beszélgetés lehetőségét kértük Jean-Claude Junckertől."

link Forrás

A kaposvári polgármester szerint eddig a polgármesterek csaknem 80 százaléka, mintegy háromnegyede állt ki az uniós kötelező betelepítési kvóta ellen.

"Nekünk, polgármestereknek egyértelmű a feladatunk, hogy településeinken biztosítsuk a  nyugalmat és a biztonságot, ezért állunk ki változatlanul Brüsszel kényszerbetelepítési tervei ellen,"

zárta Szita Károly. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.