Tuzson Bence szerint a korrupcióvádakkal csak el akarják lehetetleníteni Rogánt, mert nagy szerepe van a magyar sikerekben

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hosszú interjút adott a Magyar Időknek. Beszélt rengeteg dologról, többek közt a korrupcióról is. Na jó, arról csak érintőlegesen. Egészen pontosan ez hangzott el a témában:

Kérdés: Mennyire árnyalja ezeket a sikereket, hogy ezt az évet végigkísérte a korrupcióvád Matolcsy Györgytől Rogán Antalig? Ellenzéki kreál­mányok ezek, vagy valós problémák?

Válasz: Kreálmányokról beszélünk. Rá­adásul az az ellenzék beszél korrupcióról, amely a mai napig tele van korrupciós ügyekkel. Ha egy országban politikai és gazdasági sikerek vannak, akkor az ellenzék megpróbálja hitelteleníteni azokat, akiknek nagy szerepük van abban, hogy az ország erősödik.

Kérdés: Pedig néhány ügyben nyomozás folyik, elég csak Mengyi Roland vagy Farkas Flórián esetére gondolni.

Válasz:

Ha a kormánypártok körül ilyen ügyek merültek fel, azonnal egyenesen beszéltünk, és elmondtuk, hogy ha valakiről kiderül, hogy korrupt, annak nincs helye ezen az oldalon. Minden olyan esetben, amikor a bűncselekmény gyanúja felvetődik, akkor a hatóságoknak el kell járniuk.

Hát, ha Tuzson szerint a hatóságok mindig eljárnak, ha bűncselekmények gyanúja merül fel, akkor további szép álmokat kívánunk az államtitkár úrnak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.