Elájulsz, megveszel, morogni kezdesz, iszol a vécéből, aztán a fogaiddal széttépsz egy újságot és belefekszel a romokba, ha megnézed ezt a politikai videót a finn köztársasági elnökről

ÁLLAT
2016 december 16., 07:52
comments 47


Tárgyszerű tudósítást közölt egy finn tévécsatorna arról, hogy karácsony alkalmával hagyományos finn ajándékokkal lepik meg Sauli Niinstö finn elnököt és feleségét, Jenni Haukiót. Ám valaki úgy ellopta a showt, mintha az EU-támogatásból épült volna egy távoli magyar régióban. Lehengerlő videó, itt nézhető meg, a hangot, ha teheted, kapcsold be, mert a vége felé egy pillanatra az is fontossá válik!

A tippet köszönjük a csodás Jyrki Halonennek!



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.