Egész jövő héten ugyanilyen masszívan nyomasztó hideg lesz

időjárás
2016 december 17., 06:40
comments 69

De hideg van, jutott eszembe reggel, és kinéztem az ablakon, de akkora köd volt odakint, hogy ki se láttam rajta, rajta-rajta, leszakadt a pajta.

De kérte ezt vajon bárki? Imádkoztak az emberek az égre nézve, legyen már ilyen nagy szar köd szombaton és lehetőleg vasárnap hajnalban is? Én biztos nem, de az Időkép mégis azt írja, hogy a vasárnap is ugyanilyen borús, ködös, hideg lesz, mint ma, és ez jövő héten csak fokozódni fog. Szórványosan még csapadékra is lehet számítani, brr.

Ma, szombaton sok helyen beborul az ég, főleg a Tiszántúlon, és az éjszaka képződött zúzmarás ködfoltok fokozatosan zsugorodnak. Napközben megélénkül a déli-délnyugati szél, a legmelegebb hőmérséklet -4 és +3 fok közötti lesz. Késő estére -8 és -1 fok közöttire hűl a levegő.

Hétfőn egy icipicit felmelegszik az idő, egyébként egész jövő héten tartja magát -8 fok és plusz egynéhány fok közötti időjárás.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.