Jó kis játszóteret építettek 12 millióból Versenden

belföld
2016 december 17., 07:58

Nem, ez nem igaz, igazából nagyon furcsa játszóteret építettek a baranyai Versenden. Az RTL Klub híradójából az Index szúrta ki, és így néz ki:

A helyi roma kisebbségi önkormányzat több mint 12 millió forintot nyert pályázaton a roma kulturális- és pihenőpark megépítésére (így hívják ezt az öt-hat darab sárga gumit ugyanis), de valamiért csak néhány sárga traktorgumiból és egy roskadozó kerítésből áll az egész. Korábban volt néhány faágakból összetákolt pad is az augusztus 20-án átadott "parkban".

Egy helyi fiatal szerint jó, hogy van a park, mert legalább kint vannak a szabadban a gyerekek, nem otthon számítógépeznek. A helyieknek tetszik a semmi, egyikőjük véleménye:

jó, szép, mást nem tudok mondani róla.

A roma önkormányzat nem nyilatkozott a híradónak, mi történt a 12 millió forinttal, de eszközhasználatra állítólag 5 millió ment el.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.