Jó kis játszóteret építettek 12 millióból Versenden

belföld
2016 december 17., 07:58
comments 191

Nem, ez nem igaz, igazából nagyon furcsa játszóteret építettek a baranyai Versenden. Az RTL Klub híradójából az Index szúrta ki, és így néz ki:

A helyi roma kisebbségi önkormányzat több mint 12 millió forintot nyert pályázaton a roma kulturális- és pihenőpark megépítésére (így hívják ezt az öt-hat darab sárga gumit ugyanis), de valamiért csak néhány sárga traktorgumiból és egy roskadozó kerítésből áll az egész. Korábban volt néhány faágakból összetákolt pad is az augusztus 20-án átadott "parkban".

Egy helyi fiatal szerint jó, hogy van a park, mert legalább kint vannak a szabadban a gyerekek, nem otthon számítógépeznek. A helyieknek tetszik a semmi, egyikőjük véleménye:

jó, szép, mást nem tudok mondani róla.

A roma önkormányzat nem nyilatkozott a híradónak, mi történt a 12 millió forinttal, de eszközhasználatra állítólag 5 millió ment el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt