Balesetet próbálhatott elkerülni az M3-ason felborult busz vezetője

2016 december 18., vasárnap 10:36
102
Összetört járművek az M3-as autópályán, december 18-án kora hajnalban. A debreceni Grand Tours utazási iroda Bécsből Debrecenbe tartó járata megcsúszott és felborult, a balesetben hárman életüket vesztették. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János

Karambolt próbálhatott elkerülni az M3-ason felborult busz vezetője, állítja a busz tulajdonosa, a debreceni Grand Tours utazási iroda vezetője. Nagy Sándor, az iroda tulajdonosa jelenleg Ausztriában van, így hivatalos információi még nincsenek az esetről. Annyit tud, hogy a buszukat egy autó előzte az autópályán, ami aztán a sávjába visszatérve megpördült a busz előtt.

A busz vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, de járműve megcsúszott és felborult.

A busz amúgy a bécsi karácsonyi vásárból tartott hazafele utasaival. Összesen 82-en utaztak a járművön.

A Mezőkeresztes és Mezőkövesd között történt balesetben, melynek során még kilenc jármű csapódott a felborult busznak, hárman életüket vesztették. Egy 13 éves fiú, egy 20 éves nő és egy 50 éves férfi a helyszínen meghalt. A mentők 28 sérültet szállítottak kórházba, egyikük állapota az M1 értesülései szerint életveszélyesre fordult. A miskolci kórházban két sérültet rögtön megműtöttek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt