130 ezer dollárnyi heroint talált a használtan vett autójában

bűnügy
2016 december 19., 11:44
comments 43

Két font, vagyis közel egy kiló, utcai értéken 130 ezer dollárnyi heroint talált használtan vett autója ülésébe rejtve egy ohiói férfi.

Az utasoldali ülés fura hangokat adott, ezért vizsgálni kezdte. A szék oldalában egy zárszerkezetet talált, amit csavarhúzóval megpiszkált. "Erre felnyilt az ülés" - mesélte. A rejtekhelyen két font heroin volt, amit ő azonnal átadott a rendőröknek.

A kocsit a rendőrség nyolc hónappal korábban lefoglalta, átvizsgálásakor 6,6 font, három kiló heroint találtak benne, de a székben levő heroinra úgy se bukkantak rá, hogy még kutyákkal is átvizsgálták a kocsit.

A CNN-nek nyilatkozó Tim Reagan DEA-ügynök szerint "valószínűleg viszonylag gyakori, hogy a rendőrök az átvizsgálás során nem veszik észre az összes elrejtett készpénzt és drogot". (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.