A Magyar Idők tudni véli az MSZP nagy titkát, hogy ki lesz A Közös Jelölt

POLITIKA
2016 december 19., 8:01
comments 132

Andor László lehet a baloldal miniszterelnök-jelöltje 2018-ban, írja a Magyar Idők meg nem nevezett, és különösebben körül se írt "szocialista forrásokra" hivatkozva. A lap szerint Andort a DK és az Együtt is elfogadná.

Megkerestem az ügyben pár szocialista politikust, akik egyelőre nem erősítették meg a hírt. Egyikük szerint ez "dezinformáció", bár elismerte, hogy Andor neve gyakran felbukkan a találgatásokban. Egy másik szocialista szerint a leendő jelöltjelölt személye akkora titok, hogy még egymás közt sem beszélnek róla.

UPDATE 10:05: Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a Facebookon cáfolta a Magyar Idők értesüléseit. Mint írta, az Együtt nem állapodott meg senkivel közös miniszterelnök-jelöltről.

Andor László 2005-10 között az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatósági tagja volt, 2010-14 között pedig az EU foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt