A Magyar Idők tudni véli az MSZP nagy titkát, hogy ki lesz A Közös Jelölt

Andor László lehet a baloldal miniszterelnök-jelöltje 2018-ban, írja a Magyar Idők meg nem nevezett, és különösebben körül se írt "szocialista forrásokra" hivatkozva. A lap szerint Andort a DK és az Együtt is elfogadná.

Megkerestem az ügyben pár szocialista politikust, akik egyelőre nem erősítették meg a hírt. Egyikük szerint ez "dezinformáció", bár elismerte, hogy Andor neve gyakran felbukkan a találgatásokban. Egy másik szocialista szerint a leendő jelöltjelölt személye akkora titok, hogy még egymás közt sem beszélnek róla.

UPDATE 10:05: Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a Facebookon cáfolta a Magyar Idők értesüléseit. Mint írta, az Együtt nem állapodott meg senkivel közös miniszterelnök-jelöltről.

Andor László 2005-10 között az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatósági tagja volt, 2010-14 között pedig az EU foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.