Elszabadult a pokol: Németh Sándor kiborult Kálmán Olga távozása miatt, és üzent az Orbán ellen vendettát folytató Simicskának

vallás
2016 december 19., 12:02
comments 823

Az ATV-t tulajdonló Hit Gyülekezetének vezetője, Németh Sándor teljesen kiborult azon, hogy Kálmán Olga műsorvezető hirtelen otthagyta az ATV-t, és Simicska Lajos Hír Tv-jéhez igazolt át.

Fotó: Németh Sándor / Facebook
photo_camera Fotó: Németh Sándor / Facebook

A Facebookon fakadt ki, megalázónak és kártékonynak nevezve Kálmán Olga távozásának módját, amivel szerinte a műsorvezető akarva-akaratlanul „Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát”. Németh Sándornak erről egy salamoni mondás jutott az eszébe:

Németh azt üzente, Simicska Lajos kemény fába faragta a fejszét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.