Vajna Tímea a saját szépségversenyén sem tudta keresztülvinni az akaratát

divat
2016 december 19., 12:15
comments 165

A Miss Universe Hungary tulajdonosa november 21-én a TV2 Mokkában még azt mesélte, ő találja ki, és a fejében már meg is van, hogy milyen lesz a szépségkirálynője ruhája, ami valami magyaros lesz, de nem kalocsai mintára gondol:

link Forrás

Erre mi történt? Vajnáné ma a Facebook-oldalán bejelentette a „3 dimenziós, nemzeti ruhát”, ami bizony mégis kalocsai mintás lett:

„A magyar népi hímzés egyik leghíresebb és legelterjedtebb mintáját, a kalocsai mintát vettük alapul. Ötvözve a világhírű kalocsai pirospaprikával.”

Tehát Vajna Tímea a saját műsorában nem tudta keresztülvinni az akaratát. A ruhakompozíció ettől függetlenül természetesen meseszép:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.