3 millió euróért vált csapatot Nemanja Nikolics

foci
2016 december 20., 10:08
comments 74
Nikolics Nemanja, a lengyel Legia Varsó (j) és Erik Sviatchenko, a dán Midtjylland játékosa a labdarúgó Európa Liga csoportkörében, a D csoport ötödik fordulójában játszott mérkőzésen Varsóban 2015. november 26-án. (MTI/EPA/Bartlomiej Zborowski)
photo_camera Nikolics Nemanja, a lengyel Legia Varsó (j) és Erik Sviatchenko, a dán Midtjylland játékosa a labdarúgó Európa Liga csoportkörében, a D csoport ötödik fordulójában játszott mérkőzésen Varsóban 2015. november 26-án. (MTI/EPA/Bartlomiej Zborowski)

A lengyel Fakt információi szerint az amerikai profi ligában (Major League Soccer) játszó Chicago Fire nagyjából 3 millió eurót fizet a lengyel Legia Varsónak Nemanja Nikolicsért, a magyar válogatott csatáráért.

A klub és a 28 éves játékos is várhatóan elfogadja a tengerentúli ajánlatot. A lap idézi a támadót is, aki azt mondja, hogy már csak apró részletek hiányoznak a szerződés véglegesítéséhez.

A Transfermarkt adatbázisa alapján Nikolics a második legértékesebb magyar játékos a nemzetközi piacon Dzsudzsák Balázs mögött.

Nikolics másfél éve igazolt Lengyelországban, szerepelt és gólt is lőtt a Legia színeiben a Bajnokok Ligájában. A magyar támadó a hétvégén mesterhármassal búcsúzott el a lengyel szurkolóktól. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.