Eltűntek Orbán honlapjáról a 2010 előtti anyagok

INTERNET
2016 december 20., 9:32
comments 236

A Fidesz ma már vállaltan nagyon messze áll attól az egykori rendszerváltó párttól, aminek indult, és Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnökről is sokszor kiderült már, hogy az elveit rendre az aktuális érdekeihez igazítja.

Azt viszont eddig nem tette világossá, hogy a második és harmadik miniszterelnöksége előtti mondatai már neki is kínosak. Most úgy tűnik, ez az idő is eljött, legalábbis az orbanviktor.hu/miniszterelnok.hu alján található archívumban néhány hete már csak a 2010 utáni anyagok érhetők el, a korábbiak (2001-2006, 2006-2007 és 2007-2010) üres oldalra vezetnek.

photo_camera Balra 1998 júliusán, jobbra 2015 februárján (Bal oldali kép: Eric Cabanis / AFP. Jobb oldali kép: Kisbenedek Attila / AFP)

Lehetséges, hogy csak az új dizájn végzett a korábbi anyagokkal, mindenesetre sem Havasi Bertalantól, sem a honlappal kapcsolatos kérdésekre létrehozott honlap@orbanviktor.hu címről nem kaptam választ arra, miért tűnt el az archívum.

Bezzeg ha a miniszterelnök Snapchaten tartaná a kapcsolatot a választókkal, kevésbé kellene félnie a múlttól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt