A miniszterelnök úr dolgozójára is jutott még 3,925 milliárd (3925000000)* forint

politika
2016 december 23., 19:15
comments 454

Szorgalmasan osztotta a pénzt december 23-i ülésén a kormány, jutott sportcsarnokra, zajongásra, még Harkányra is. És a miniszterelnök úr új dolgozójára a Várban.

Az 1847/2016 (XII. 23.) Korm. határozat alapján 3,25 milliárd forintot különített el a miniszterelnöki dolgozószoba egyedi belsőépítészeti kialakítására. Felelős: Lázás János. Határidő: azonnal.

*Pontosítás: Elnéztem egy kilencest, a miniszterelnöki dolgozó kialakítása a címben eredetileg jelzett 3,25 milliárdnál majd hétszáz millióval többe, 3,925 milliárdba kerül majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt