A miniszterelnök úr dolgozójára is jutott még 3,925 milliárd (3925000000)* forint

politika
2016 december 23., 19:15
comments 454

Szorgalmasan osztotta a pénzt december 23-i ülésén a kormány, jutott sportcsarnokra, zajongásra, még Harkányra is. És a miniszterelnök úr új dolgozójára a Várban.

Az 1847/2016 (XII. 23.) Korm. határozat alapján 3,25 milliárd forintot különített el a miniszterelnöki dolgozószoba egyedi belsőépítészeti kialakítására. Felelős: Lázás János. Határidő: azonnal.

*Pontosítás: Elnéztem egy kilencest, a miniszterelnöki dolgozó kialakítása a címben eredetileg jelzett 3,25 milliárdnál majd hétszáz millióval többe, 3,925 milliárdba kerül majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.