Barack Obama retteg a hóemberektől

külföld
2016 december 23., 17:03
comments 75

Barack Obama komoly hibát vétett elnöksége utolsó teljes hónapjában. Bevallotta stábjának, hogy megmagyarázhatatlanul retteg a hóemberektől. A People bulvármagazinnak nyilatkozta, hogy "kicsit hátborzongatónak" találja a hóembereket.

Mire a jófej stábja az elmúlt napokban elkezdte közelebb vinni a munkahelyéhez a Fehér Ház kertjében felállított hóembereket. Minden nap egy kicsit közelebb. Közben várták, hogy hátha valaki észreveszi a tréfát.

Végül december 17-én a hóemberek már az ovális iroda ablakán kukucskáltak be.

photo_camera Fotó: Pete Souza / White House

Obama a képen épp komolyan dolgozik, az év végi törvényeket írja alá.

link Forrás

Végül megmutatták az elnöknek a hóembereket, ő pedig végül elkomolytalankodta az egészet :( (Via Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.