Fogadjunk, hogy soha nem röhögtél úgy egy anionokról és kationokról szóló kémiai szakszövegen, mint ezen!

oktatás
2016 december 23., 12:58
comments 113

Tudod, mi az az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet? Hát a magyar humoripar egyik legfontosabb, államilag finanszírozott műhelye. Ezt a videójukat egy Az Ügyre Rálátó Gimnazista Forrás küldte el nekem, örök hálám érte, ÜRGF!

Az igazi, késleltetett hatáshoz mondhatnék csak annyit, hogy tedd fel a fülhallgatót, indítsd el, aztán majd egyszer csak meg fogsz lepődni. De rohanó világunkban karácsony előtt egy nappal ez gonoszság lenne, így azt mondom, nagyjából 2:20-2:30 táján érdemes bekapcsolódni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt