Ez a különleges karácsonyiajándék-cikk kizárólag egy bizonyos olvasónknak szól

  • A 444.hu ask.fm-oldalára folyamatosan érkeznek, az olyan típusú kérdések, mint hogy „Szoktatok Zámbó Árpit hallgatni?”, „Seggplasztikán volt valaki közületek?”, „Csövike! szeretnék oligarcha lenni! Merre tovább?”...
  • De van egy ismeretlen kérdezőnk, aki az oldal fennállása óta kitartóan ostromol bennünket egyetlen kéréssel.
  • Trükkök százait bevetve próbálja rávenni a szerkesztőség tagjait, hogy foglalkozzunk a számára érezhetően fontos témával.
  • Hogy mi az a téma, amiért valaki egy újságot éveken át képes folyamatos nyomás alatt tartani?
  • Mondjuk egy forradalmian új gazdasági modell, ami megszünteti a világban a gyermekéhezést? Egy eddig ismeretlen technológia, ami tudományosan bizonyítja, hogy létezik Isten? Egy művészeti projekt, aminek hatására nem lesz többé erőszak a Földön? Egyik sem.
  • Ismeretlen askolónk nem kér sokat, csak egy cikket, egy rövid posztot, legalább pár sort a Mage Knight nevű társasjátékról.
  • Drága barátunk, eljött a te napod!
  • De előbb röviden idézzük fel, hogy is jutottunk el idáig, hogy én most itt ülök a szerkesztőségben, és egy számomra totálisan ismeretlen embernek, egy teljességgel ismeretlen játékról írok, úgy hogy közben annyira érdekelnek a társasjátékok, mint mondjuk egy sajtótájékoztató a Pápai Hús jövőjéről és a fejlesztési terveiről.
  • Következzen a példa nélküli ostrom néhány emlékezetes állomása, a teljesség igénye nélkül.

A karácsony a marketingesek legszentebb ünnepe

Smúzolás, bratyizás, bandázgatás

A szeretet ünnepe nem bizonyult elég hatékony hívószónak, így az ismeretlen olvasónk megpróbálkozott egy csipetnyi fiatalos, játszótéri szlenggel.

Paráztatás

Amikor nem ment szép szóval, elkezdte virtuálisan visszahajlítani a kisujjunkat.

Kinek áll érdekében?

Tudom ki vagy!

Miután eredménytelen volt a szív húrjainak pengetése, a fenyegetés, a smúzolás, akkor következett a szerkesztőség tagjainak egyenként való meggyőzése.

Anarki kollégánk írja a láttalak csütörtök címen futó sorozatot.

Utolsó kétségbeesett próbálkozás

Kedves olvasó, győztél! Alaposan belevetettem magam a Mage Knightba, és most meg is írom róla a véleményemet: ez egy kártyás, orkos, varázslós, hősös fantasy játék, amit fél napig kell játszani és olyan hosszú a szabálykönyve, mint az Anna Karenina. Minden kockának melegen ajánlom.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.