Egy szabadnapos rendőrházaspár vette észre, majd oltotta el a lángoló karácsonyfát

baleset
2016 december 25., 14:20
comments 9

Autójukból vette észre a szabadnapos rendőrházaspár december 24-én kora este, hogy az egyik ózdi emeletes ház első emeleti lakásában lángol egy karácsonyfa. Azonnal leparkoltak, bejutottak az ingatlanba, ahonnan kimentették a nagymamát és az unokáját, áramtalanítás után pedig megkezdték a tűz eloltását.

Időközben értesítették a szolgálatban lévő kollégákat, illetve a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársait, utóbbiak megállapították, hogy a tűzben sem a nagymama, sem unokája nem szenvedett sérülést. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt