Carrie Fisher állapota stabil

Carrie Fisher és Gary, a kutya a Tribeca filmfesztiválon 2016 áprilisában. Robin Marchant/Getty Images for Tribeca Film Festival

Stabil az állapota a 60 éves Carrie Fishernek, aki még pénteken kapott szívrohamot egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton. Az eset nagyon súlyos volt, utastársai élesztették újra a színésznőt, aki leszállás után azonnal egy közeli kórházba szállítottak.

Fisher édesanyja, Debbie Reynolds a Twitteren megköszönte az aggódó és támogató üzeneteket, és megnyugtatott mindenkit, hogy lánya állapota stabil.

A TMZ magazinnak az újjáélesztésben részt vevő orvostanhallgató azt nyilatkozta, hogy Fisher nagyjából landolás 15 perccel lett rosszul. Egy orvostanhallgató kezdte meg újjáélesztését, amit aztán az egészségügyi személyzet folytatott.

Fisher a Csillagok Háborúja Leia hercegnőjeként szerzett magának világhírt. Új könyve, a The Princess Diarist promóciós turnéjáról tért haza Angliából, amikor az eset történt. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.