George Michaelt gyászolja a popvilág

GYÁSZ
2016 december 26., 08:28
comments 97

"A legkedvesebb, legnagylelkűbb barát volt, brilliáns művész"

- búcsúzott pálya-, és művésztársától Elton John brit dalszerző-énekes az Instagrammon, de rajta kívül zenészek, művészek százai, rajongók ezrei emlékeznek a vasárnap 53 éves korában elhunyt George Michaelre.

link Forrás

A művész menedzsere azt közölte, hogy Michael halálát szívelégtelenség okozta. Az énekes régóta küzdött egészségügyi problémákkal. 2011-ben súlyos tüdőgyulladással és annak szövődményeivel kezelték, szívproblémái miatt később felhagyott a kábítószerfogyasztással is.

A rajongók közül természetesen rengetegen a Wham! egyik legnagyobb slágerével búcsúznak bálványuktól, akit karácsony másnapján ért a halál.

link Forrás

A néhai Wham! másik fele, Andrew Ridgeley azt írta a Twitteren, megrendülve, összetört szívvel értesül barátja halálhíréről, hozzátéve, hogy nem csupán szerettei, barátai, de a zene világa és az egész bolygó veszített az énekes távozásával.

"Viszlát barátom, ismét egy nagy művész hagyott itt bennünket" - posztolta Madonna a Twitteren, aki Instagrammján egy közös videójukat is megosztotta az elhunyt énekessel.

"Szívem, akárcsak mindannyiatoké, összetört. George egy zenei zseni volt, én pedig hálás vagyok, hogy ismerhettem" - osztozott a gyászban Liza Minnelli amerikai színészlegenda a Facebookon.

A brit James Corden, CBS-showman azt írta Michaelről a Twitteren: "Mindig is imádtam őt, ő volt a legnagyobb inspiráció, megelőzte a korát". A Simply Red tagjai szerint egyszerűen csak az egyik legtehetségesebb dalszerző távozott az élők sorából.

Rajtuk túl is rengeteg zenész, művész búcsúzott George Michaeltől:

link Forrás

link Forrás
link Forrás
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.