Azt mondta a rendőröknek, hogy az ismerőse kirabolta, de miután elfogták, bevallotta, hogy csak kitalálta az egészet

bűnözés
2016 december 27., 07:14
comments 49

Egy 23 éves péceli férfi (K. Gábor) december 19-én délután öt körül bement a 17. kerületi rendőrségre és azt állította, hogy egyik ismerőse megfenyegette, hogy megüti, ha nem adja oda neki a telefonját. Ő nem adta oda, ezért megtörtént, amit az ismerőse ígért: megütötte és elvette tőle a telefonját.

Másnap a rendőrök Kistarcsán elfogták a férfi ismerősét, aki tagadta, hogy ilyesmit csinált volna. A feljelentő ezután beismerte, hogy csak kitalálta az egészet, ezért most ellene indul eljárás hamis tanúzás miatt. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.