Egy közepesen részeg, pécsi férfi otthagyta a rendszámát a rendőröknek, mikor el akart menekülni a baleset helyszínéről

bűnügy
2016 december 27., 17:05

A 38 éves pécsi férfi december 25-én este az egyik barátjával ivott, saját bevallása szerint úgy hat sört küldött le, mielőtt hajnali 1 körül autóval elindult haza. Hazafelé aztán az egyik kanyart rosszul vette be, és nekihajtott egy parkoló autó hátuljának a pécsi Mathiász János utcában.

Hatsörös optimizmussal úgy gondolta, még nincs minden veszve, ezért gyorsan elhajtott a helyszínről. Csak akkor lepődött meg, amikor néhány perccel azután, hogy otthon beparkolt a garázsba, már csöngettek is a rendőrök, akiknek nem volt nehéz dolguk, mert ottmaradt a baleset helyszínén a rendszámtáblája.

A férfit elvitték a klinikára, ahol az orvos közepes fokú ittasságot állapított meg rajta.
Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indítottak eljárást a Pécsi Rendőrkapitányságon. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.