Kitűnő eredménnyel zárult a Nébih 2016-os Virsliolimpiája

étel
2016 december 27., 09:46

Egyetlen napig sem tartott és egyetlen számban, a Laborvizsgálaton lehetett indulni a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 2016-os Virsliolimpiáján.

A 21 versenyző mindegyike előrecsomagolt sertésvirslikből került ki. Közülük hatan gluténmentesek is voltak, amik az elvégzett teszteken valóban gluténmentesnek bizonyultak. Nyolc induló esetében a bizottság hiányosságot vett észre a csomagoláson, ami miatt eljárást indítottak ellenük, de nem zárták ki őket a versenyből. Az egyik virslit azonban diszkvalifikáltak, mert büdös volt.

Ez az olimpia a hagyományos olimpiától eltérően szűk körben zajlott, összesen egy tucat ember, amatőr kóstolók és profik vehettek részt rajta, a virslik színét, ízét, állagát stb. kellett értékelni. Az első és talán utolsó Virsliolimpia kiváló eredménnyel zárult, a dobogós helyezések:

  1. Pick mangalicavirsli
  2. Aldi frankfurti virsli
  3. Aldi koktél frankfurti virsli
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.