A vecsési JOBBIK NEM üdvözli a zsidóságot a hanuka (vagy mi a f sz) alkalmából!

POLITIKA
2016 december 29., 12:14
comments 363

Elég határozott ellenvélemény érkezett a vecsési Jobbiktól, miután Vona Gábor elnök és Mirkóczki Ádám szóvivő üdvözlő levélben köszöntötte Köves Slomó rabbit hanuka alkalmából.

link Forrás

"A vecsési JOBBIK NEM üdvözli a zsidóságot a hanuka (vagy mi a f sz) alkalmából! Ha valakinek mégis ilyen eszement ötlete támadna,attól szervezetünk elhatárolódik!"

- közölték Facebookon.

Vona és Mirkóczki köszöntése után Köves Slomó azt üzente a párt vezetőinek, zavarba jött az üzenettől, és "ezt a gesztust inkább azokon a fórumokon demonstrálják, ahol eddig a sötétséget terjesztették a fény helyett". Erre Vona a Facebookon válaszolt, és azt írta, fordított esetben nem jött volna zavarba, és azt mondta volna a rabbinak:

”Köszönöm kedves gesztusát! Én is áldott ünnepeket kívánok, és bízom benne, hogy jövőre hazánkban nem a falak és a lövészárkok, hanem a hidak építésére tudunk koncentrálni."

UPDATE: Vona Gábor etikai vizsgálatot indít, a vecsési Jobbik áll elébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.