Meghalt Debbie Reynolds színésznő, Carrie Fisher anyja

gyász
2016 december 29., 05:27
comments 66
Reynolds és Fisher 2015. januárjában. Fotó: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Ethan Miller
photo_camera Reynolds és Fisher 2015. januárjában. Fotó: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Ethan Miller

Kedden elhunyt Carrie Fisher színésznő, a Csillagok Háborúja trilógiájában Leia hercegnőt alakító színésznő.

A hír annyira sokkolta a színésznő édesanyját, Debbie Reynoldst, hogy másnap rosszul lett, és stroke gyanújával a los angeles-i Cedars-Sinai kórházba szállították, nem sokkal később pedig elhunyt. A hírt Todd Fisher, Reynolds fia jelentette be.

A 84 éves Reynolds maga is színésznő volt: több mint 30 filmszerepe volt, olyan sztárok mellett mint, Frank Sinatra, Tony Curtis és Fred Astaire. Szerepelt Gene Kelly mellett a legendás Ének az esőben (Singing in the Rain) című 1952-es romantikus komédiában. Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című musicalben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték 1964-ben.

Carrie Fisher múlt pénteken kapott szívrohamot egy Londonból Los Angelesbe tartó járat fedélzetén, újjáélesztétét követően azonnal kórházba szállították. Úgy tűnt, sikerült stabilizálni az állapotát, maga Reynolds beszélt erről egy nappal azelőtt, hogy Fisher meghalt. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.