Top tippek 2016

2016
2016 december 29., 16:18
comments 6

Toplista nélkül nem érhet véget az év, ezt mindenki tudja. Mivel viszont az autókat gyorsan elkapkodják, egy halom, már nem létező hirdetés helyett, amit az év során kiposztoltunk, lássuk, hogy ebben a pillanatban, 2016 utolsó előtti előtti napján mi az az 5 nélkülözhetetlen tárgy, amelyet mindenképpen érdemes beszerezni, mielőtt elkapkodják őket az orrunk elől.

#5 Wow

Egy ilyen patent WOW favillamos esetében óriási licitháborúra számítunk, főleg úgy, hogy ezen az oldalon nem lehet licitálni. Azért sok szerencsét az eladónak.

#4 Lőcsös paraszt

Csak 100 rugó ez a fél köbméter tüzifa, a hülyének is megéri. Azt állítják, hogy mindenféle kép van róla, de mi csak egyet találtunk.

#3 Rolly-polly

Az év ötlete a robogóból roller, szóval itt nem arról van szó, hogy lerohadt az egész robi és leszereltünk róla mindent és elneveztük rollernek, ami egyébként 75 kiló, hanem arról, hogy precíz mérnöki munka eredményeként létrehoztuk az egyetlen olyan rollert, amit Rubint Réka sem bír 30 méternél tovább hajtani. Ezért ennyi az ára!

#2 Lókötő

Nincs egy százas ez a hókotrós multifunkci kettes golf. Élni tudni kell, ennyike!

#1 Rébusz 7000

Abszolút nyertes ez a 400 kilós, normál állapotú, hot dog kivitelű 01-es. A többit, nem, valójában mindent a fantáziátokra bízunk. Talányos újévet! Misztikus 2017-et!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.