Kunhalmi Ágnes sajttáj előtt belenézett egy spanyeszba?

2016 december 30., péntek 21:57
397

Az MSZP-s politikusasszony olyan jeleneteket produkált a kamera előtt, mintha egy idióta füves közhelyekből építkező Seth Rogen-vígjátékban lenne mellékszereplő: alig bírta elfojtani indokolatlan röhögőgörcsét, a legegyszerűbb mondatokba is belezavarodott.

Tessenek itt megnézni teljes hosszában, a Híradónak ezúttal még erőlködnie sem kellett, hogy beégesse a szoci politikusnőt, bár azért igyekezett nagyon, és néhány vágóképpel meg kommentárral gyorsan kihozta a kívánt fullfideszes interpretációt.

Kunhalminak annyit kellett volna elmondania, hogy 2016 a fideszes politikusok számára a bukás éve volt (oké, ez tényleg akkora baromság, hogy nem lehet röhögés nélkül elmondani), illetve, hogy mit gondol Medgyessy Péter javaslatáról, miszerint a baloldali pártoknak össze kellene fogniuk a Jobbikkal (ez is elég vicces egyébként).

A drámai csúcspont az a jelent, amikor Kunhalmiból kibukik az önkritikus-beismerő mondat, amit ugyan pillanatnyi állapotára ért, de nyugodtan általánosíthatjuk az egész pártra és az utóbbi másfél évtizedre:

„Nem vagyok a helyzet magaslatán!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt