Kunhalmi Ágnes sajttáj előtt belenézett egy spanyeszba?

Az MSZP-s politikusasszony olyan jeleneteket produkált a kamera előtt, mintha egy idióta füves közhelyekből építkező Seth Rogen-vígjátékban lenne mellékszereplő: alig bírta elfojtani indokolatlan röhögőgörcsét, a legegyszerűbb mondatokba is belezavarodott.

Tessenek itt megnézni teljes hosszában, a Híradónak ezúttal még erőlködnie sem kellett, hogy beégesse a szoci politikusnőt, bár azért igyekezett nagyon, és néhány vágóképpel meg kommentárral gyorsan kihozta a kívánt fullfideszes interpretációt.

Kunhalminak annyit kellett volna elmondania, hogy 2016 a fideszes politikusok számára a bukás éve volt (oké, ez tényleg akkora baromság, hogy nem lehet röhögés nélkül elmondani), illetve, hogy mit gondol Medgyessy Péter javaslatáról, miszerint a baloldali pártoknak össze kellene fogniuk a Jobbikkal (ez is elég vicces egyébként).

A drámai csúcspont az a jelent, amikor Kunhalmiból kibukik az önkritikus-beismerő mondat, amit ugyan pillanatnyi állapotára ért, de nyugodtan általánosíthatjuk az egész pártra és az utóbbi másfél évtizedre:

„Nem vagyok a helyzet magaslatán!”

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.