Megrongáltak egy Ronald Reagant ábrázoló falfestményt Észak-Karolinában

külföld
2016 december 30., 18:22
comments 41

Az éjjel betörtek a Republikánus Párt goldsborói irodájába Észak-Karolinában. A betörők semmit sem vittek el, ellenben elcsúfították az iroda díszét,

a Ronald Reagant ábrázoló falfestményt,

több száz dollárnyi kárt okozva ezzel. A rendőrség most a környékbeli boltosok segítségét kéri, hátha valamelyikük biztonsági kamerája rögzítette a betörést.

A helyi News Argus című lap képet is közölt a megrongált falfestményről, ami Reagant nem elnökként, hanem egyik filmszerepében, fehér kalapos kovbojként ábrázolja. Az ismeretlen vandál Reagan homlokára keresztet, jobb szeme alá könnycsepptetkókat, jobb arcára háromgombócos fagylaltot, bal szeme sarkába pedig az SSR szignót rajzolta. (Via AP. Címlapképünk illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.