Mennyi befektetett energia!

kert
2016 december 30., 06:22

Tessenek csak jönni nyugodtan, mondjuk a ház maga nem annyira érdekes...jó, itt is találunk egy ilyen oszlopos tereptárgyat vagy mittudoménmit,

meg itt arrébb is van egy ilyen nemistudommilyen sarok ezzel a kis tüllfüggönnyel meg gipszpiramissal,

de mondom, nem ezt érdemes megnézni, hanem a kertet, tessenek csak ide hátrafáradni.

Az egyik oldal amolyan walking dead-esen kalandos, kis bogrács, kis kő, biztosan találunk egy-két halott dolgot is,

de itt arrébb ez a baldachinos hencsergő, na azt ne mondják, hogy ez nem egy bűbáj! Előtte van az a kis faszegély, hogy legyen miben felbukni, a hordókban pedig ősszel cefrét, nyáron meg haltetemet tárolunk, tisztára praktisch. Az ott a saroksufni előtt Nenszike gumimedencéje, csak momentán Nenszike nem tudjuk hol van.

Orki viszont minden este a sarokkádban fejezi be a napot: lemerül a virágládák mögé és szisszen a sör, ahogy a lemenő nap sugarai megvilágítják az osb lapokat.


Köszi, Geri!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.