Nagyon pozitív évünk lesz a tervek megvalósítására, de jobb vigyázni a Szaturnusszal nagy általánosságban

Megkezdjük szilveszteri műsorunkat tréfás-humoros-hiláriuszos kontenttartalmak közreadásával az Önök számára.

Az obligált év végi tréfás-humoros-kuncogtató médiamutatványok sajátossága, hogy úgynevezett „vicces” tartalmakat kínálnak az év végén egy kis vidámságra, nevetésre, könnyed szórakozásra vágyó közönségnek. Szeretnénk most mi is átnyújttani az Önök számára egy kisebb csokorra valót az utóbbi órák „terméséből”.

A lehető legklasszikusabb (sőt: klasszikussabb) értelemben vett gyémántkontentet (mind keménységében, mind csillogásában egyaránt) dobott le a Viharsarok Monty Pythonjaként is emlegett Csaba Tévé ezoterikus évnyitója a sokat sejtető „Mit jósolnak nekünk a csillagok 2017-re?” címmel. Minden mondata mémképes aranyköpés, kiemelni is nehéz, rögtön azzal nyit, hogy

„Nagy általánosságban ez az év a tervek megvalósítására kiváló lesz, de nem árt azért óvatosnak lenni.”

A bevezető után robbantják az intellektuális bombát: Kovács (Hruska) Tünde holisztikus terapeuta kezd szinte „Mi újság a tóparton, tópartokon?”-erejű monológba. Vigyázat, a holisztikus mondatszerkezetek követése nem kevés figyelmet és elszántságot követel a befogadótól! A lényeg:

Nagyon pozitív évünk lesz, de a Szaturnusz ezt akadályozni fogja.

Tehát senki se számítson arra, hogy könnyű év lesz, mert bizony nem lesz az, hanem kicsit nyögvenyelős, akadozós. A frenetikus humorú szerkesztő ahogy kell, a végén süti el az extrapoént. De ezt már nem lövöm le. Felkészültek? Tessék!