10x10 másodperc könnyes kacagás 2016-ból

2016 december 31., szombat 18:24
168
  • Rogán Antal igazat mond! WUT? :DDDD
  • Donald Trump csűrdöngöl. XD
  • Az MSZP rést rúg a hatalom falán. LOL
  • Viccek, humor, móka, kacagás ;)
  • Coub List 2016

1. Donald Trump, az USA következő elnöke és a magyar lakodalmas kultúra vérforraló találkozása. Vigyázat szókimondó szövegek!

2. Tállai András úr, ön jelenleg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Elmondaná a kedves nézőknek és hallgatóknak, hogy mi most a helyzet a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványaival?

Köszönjük, sikerekben gazdag boldog újévet kívánunk.

3. 2016 „Leglátványosabb Politikai Akciója” díját az MSZP veheti át. Ebbe beleremegett az Orbán-rezsim. Az alábbi esemény volt az 2016-ban, amikor még Orbán Viktor miniszterelnök is elgondolkodhatott, hogy jobb volna letenni a fegyvert, letérdelni Baja Ferenc lábai elé, és felemelt kézzel könyörögni a kegyelemért.

4. Azt hiszem abban nem lesz köztünk vita, hogy kuriózum számba megy, ha a kormány propagandaminisztere, Rogán Antal igazat mond. Becsüljük meg ezt a 10 másodpercnyi őszinte kitárulkozást!

5. Karácsonyi különszám következik. Templomban a Pussy Riot emlékezetes akciója óta nem láttunk ilyen erős művészeti akciót, mint amit Eperjes Károly színész előadott a szószéknél.

6. 2016-ban volt egy polgári engedetlenségi akció, ami kis híján nevetségbe fulladt egy apró fejfedő miatt. Ligetvédők, don't give up the fight.

7. Ebben az évben kulturális forradalom söpörte el a politikai korrektségnek nevezett véleményterrort. Helyére a tények, a köntörfalazás nélküli és egyenes beszéd lépett. Következzen, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a tiszta beszéd ősforrása.

8. Az idei coubtermés egyik gyöngyszeme, mikor Lázár János egy sajtótájékoztatón felhúzta magát az avokádóval meg faszom tudja mivel urizáló Megadeth zenekaron.

9. Ha Bayer Zsolt keresztes lovag alá bekeverjük az 56-os Bruce Willist, Dózsa Lászlót, abból olyan lucskos, mocskos, maszkulin, inspirálós orgia lesz, hogy bugyi nem marad szárazon.

10. De nem is szaporítom tovább a szót, csavarjuk fel a szőnyeget, induljon az ereszd el hajam, szabaduljon el az őrületes buli. Andy Vajna, miniszteri biztos produkciója következik a Magyar Nemzeti Filmalap vállalati karácsonyáról. Fanóta!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt