A tomboló 200 kilós ember úgy összevérezte a balatoni szállodát, mintha Tarantino-filmet fogattak volna benne

2017 január 2., hétfő 10:24
76

- Nem nagyon fogta fel, hogy mi történt. Azt hitte, hogy az ablak ment neki, ezért kétszer meg is ütötte a "dulakodót". A férfi mindkét karjából szó szerint spriccelt a vér

Talán ez a legerősebb mondat az Omega Hírek cikkében, ami egy magyar zenei csatorna szilveszteri bulijáról szól, amit egy Balaton-parti hotelban tartottak. Itt vesztette el a fonalat január elsején hajnalban egy 150-200 kilós férfi, aki előbb belezuhant a dupla üvegezésű folyosói ablakban, majd harcolni kezdett vele és többször megütötte. Az eredmény két elvágott véna és egy elmetélt artéria, több más vágott seb mellett.

Az eset hajnali három és négy között történt. A férfi szerencséjére a 700 fős rendezvényt biztosító két mentőápoló pont arra a folyosórészre nyíló szobákban pihent, így az óriási csörömpölést hallva azonnal a segítségére tudtak sietni. Ez azonban nem volt könnyű, mert a magán kívül tomboló fickó rájuk támadt, de úgy, hogy végül csak öten tudták lefogni, hogy a két szakember megmenthesse az életét. Mire kiértek a mentők, az ügyeletesek már elhárították az életveszélyt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt