A tomboló 200 kilós ember úgy összevérezte a balatoni szállodát, mintha Tarantino-filmet fogattak volna benne

baleset
2017 január 02., 10:24
comments 76

- Nem nagyon fogta fel, hogy mi történt. Azt hitte, hogy az ablak ment neki, ezért kétszer meg is ütötte a "dulakodót". A férfi mindkét karjából szó szerint spriccelt a vér

Talán ez a legerősebb mondat az Omega Hírek cikkében, ami egy magyar zenei csatorna szilveszteri bulijáról szól, amit egy Balaton-parti hotelban tartottak. Itt vesztette el a fonalat január elsején hajnalban egy 150-200 kilós férfi, aki előbb belezuhant a dupla üvegezésű folyosói ablakban, majd harcolni kezdett vele és többször megütötte. Az eredmény két elvágott véna és egy elmetélt artéria, több más vágott seb mellett.

Az eset hajnali három és négy között történt. A férfi szerencséjére a 700 fős rendezvényt biztosító két mentőápoló pont arra a folyosórészre nyíló szobákban pihent, így az óriási csörömpölést hallva azonnal a segítségére tudtak sietni. Ez azonban nem volt könnyű, mert a magán kívül tomboló fickó rájuk támadt, de úgy, hogy végül csak öten tudták lefogni, hogy a két szakember megmenthesse az életét. Mire kiértek a mentők, az ügyeletesek már elhárították az életveszélyt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.