A trükkös indiaiak kézzel próbálták elkapni a hálóba akadt leopárdot

ÁLLAT
2017 január 02., 14:50
comments 104

A helyi hatóságok segítségével csapdába csaltak egy kellemetlenkedő leopárdot az indiai Nyugat Bengál tartomány Raiganjk nevű városában. A hálóba gabalyodott állatot komoly tömeg próbálta megfékezni, de amennyire az izgatott videófelvételből kivehető, puszta kézzel. A leopárd megszüökött, megsebesítve legalább egy embert, akiben a film tabnúsága szerint az embertársai legalább akkora kárt tehettek azzal, ahogy arrébb cipelték.

link Forrás

Az India Today cikkéből az is kiderül, hogy a városkában már valóságos ostromállapot uralkodik, a leopárd ugyanis jó ideje be-betör oda és már vagy 20 embert megsebesített. Az elsőt még kinevették és nem hittek neki, hiszen a leopárdok normális esetben félnek az embertől. De ez a jelek szerint nem normális eset.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.