2016-ban a Deadpoolt töltötték le a legtöbben illegálisan

INTERNET
2017 január 3., 8:22
comments 108

A Deadpool több rekordot is megdöntött, mióta februárban bemutatták, például mint minden idők legjobb nyitó hétvégéjét produkáló R-kategóriás film. Most újabb sikert ért el: 2016-ban állítólag ezt a filmet töltötték le a legtöbben illegálisan – közölte a TorrentFreak nyilvános BitTorrent trackerekre hivatkozva.

Ahogy a legtöbb pénzt hozó filmek közé, úgy a top 10-be is szinte csak mesék fértek be, az egyetlen kivétel az A visszatérő:

 1. Deadpool
 2. Batman v Superman: Dawn of Justice
 3. Captain America Civil War
 4. Star Wars The Force Awakens
 5. X-Men Apocalypse
 6. Warcraft
 7. Independence Day: Resurgence
 8. Suicide Squad
 9. Finding Dory
 10. The Revenant

(via Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt