Lelopták a kabátot egy fiúról a II. kerületben

bűnügy
2017 január 03., 07:58
comments 32

Elfogták a rendőrök azt a négy fiút, akik kiraboltak egy fiatalkorút a II. kerületben. A budapesti fiúk 2016. december 19-én, kora este megfenyegettek és bántalmaztak egy másik fiatalt Budapest II., Budakeszi út és Dénes utca kereszteződésében. Elvették a kabátját, majd leléptek a helyszínről.

A rendőrség 2016. december 30-án adott ki elfogatóparancsot ellenük, ami alapján ketten 2017. január 1-jén önként megjelentek a IV. kerületi rendőrkapitányságon. Társaikat még aznap a budapesti lakcímükön fogták el a rendőrök. A nyomozók a négy tizenéves fiút őrizetbe vették, és csoportosan elkövetett rablás vádjával előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.