Molnár Gyula arra jutott, hogy nem lenne telitalálat a Jobbikkal kötött koalíció

politika
2017 január 03., 08:09
comments 171

Az MSZP elnöke hibás elképzelésnek tartja, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében. Kedden reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.Fotó: MTI/Koszticsák SzilárdSzerinte egyébként a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban. Molnár Gyula egyébként nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök úgy érzi, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban. A múlt héten Medgyessy Péter fejéből pattant ki, hogy Orbán Viktor csak akkor győzhető le, ha az MSZP, a DK és Jobbik összefog. Szerinte ebben a helyzetben egyik oldal sem lehet finnyás.

XD

A közszolgálati rádión kedden további fontos, a baloldal jövőjét érintő kérdésekről is kifaggatták az MSZP elnökét.

link Forrás
Kunhalmi Ágnes
Molnár Gyula elmondta, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Szerinte ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.