Molnár Gyula arra jutott, hogy nem lenne telitalálat a Jobbikkal kötött koalíció

2017 január 3., kedd 8:09
174

Az MSZP elnöke hibás elképzelésnek tartja, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében. Kedden reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.Fotó: MTI/Koszticsák SzilárdSzerinte egyébként a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban. Molnár Gyula egyébként nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök úgy érzi, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban. A múlt héten Medgyessy Péter fejéből pattant ki, hogy Orbán Viktor csak akkor győzhető le, ha az MSZP, a DK és Jobbik összefog. Szerinte ebben a helyzetben egyik oldal sem lehet finnyás.

XD

A közszolgálati rádión kedden további fontos, a baloldal jövőjét érintő kérdésekről is kifaggatták az MSZP elnökét.

Kunhalmi Ágnes heherészéséről Molnár Gyula elmondta, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Szerinte ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt