Elment már rá ötmilliárd, de még mindig nincs kész az MNB-alapítványok budavári palotája

bűnügy
2017 január 05., 15:33

A Villa Budapest nevű palota belső munkáinak befejezésére írt ki közbeszerzést az MNB Pallas Athéné Domus Animae Alapítványa, írja a Napi.hu. A Budai vár mellett lévő Csónak utcai Dunára néző épületre

eddig ötmilliárdot költöttek a jegybank alapítványai.

A lap szerint a Közbeszerzési Értesítőben most megjelent felhívás

"a belső munkálatok befejezését kéri, úgy, hogy a villában galériát és éttermet alakíthassanak ki."

A nyertes cégnek többek közt ki kell építenie az ehhez szükséges konyha- és színháztechnikát, illetve épületautomatikai rendszereket. Szerepel a listán helyszíni beton- és vasbeton munka, vakolás, szárazépítés, épületgépészet és felvonó beépítése is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.