Hajdú Péter biztos abban, hogy Sarka Kata lecserélte valaki másra

dráma
2017 január 06., 06:14
comments 156

Sarka Kata szerint szó sem lehet békülésről, belátták, hogy véget ért a házasságuk, ezért el fognak válni Hajdú Péterrel. Arról is beszélt a Blikknek, hogy tud Hajdú Péter új barátnőjéről. Ugyanakkor a férj tagadta, hogy becsajozott volna, bár ennek elméleti lehetőségét Hajdú sem zárta ki teljesen: „Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával”.2008-ban házasodtak őssze, tavaly nyáron kezdődtek a bajok.

Hajdú Péter is megerősítette a lapnak, hogy el fognak válni, úgy érzi, hogy az elmúlt időszak bebizonyította, hogy nem tudják együtt folytatni. Az ATV-nél landolt műsorvezető bízik abban, hogy megtalálja az igazit, mert azt biztosan tudja, hogy Sarka Katának már sikerült. Annyit kívánt nekik, hogy legyenek boldogok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.