Itt a megcáfolhatatlan bizonyíték, hogy Nógrádi György tényleg *mindenhez* ért!

Mi az, amihez nem ért Nógrádi György?

Egyvalami biztos.

A szójatermesztés exportkilátásainak középtávú globális perspektívája nem tartozik azon témák halmazába, amihez Nógrádi György nem ért.

A bizonyíték (1:51-től):

Nórádi ugyanis a Szójaroadshow vendége volt, ahol is megnyomtak rajta egy gombot, őbelőle pedig 52 másodperc alatt kijött ez a százhat szó, hétszáztíz betű, leírtam szó szerint:

Gyakorlatilag az új amerikai vezetés felmondta az amerikai-csendes óceáni, ha úgy tetszik, együttműködést, nem akar megállapodni Európával, ennek rengeteg előnye és hátránya van, ennek rendeli alá az Európával, Kínával, Oroszországgal kialakítandó kereskedelmet, ennek rendeli alá az amerikai tőkemozgásokat és minden mást. A Brexit már meghatározó volt, Európa meggyengült, és Nagy-Británia az USA számára fölértékelődött. Gyakorlatilag ez azt jelenti hogy Nagy-Británia most próbál egy kétéves időszakban megállapodni az Európai Unióval többek között a mezőgazdasági árakról, a kérdés az, hogy Európa milyen harmadik világstratégiát fog folytatni, és a segélyeknek hány százaléka lesz mezőgazdasági termék, tehát mindez meg fogja határozni az eljövendő évek európai mezőgazdasági exportlehetőségeit, és az árakat.

TAPS!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.