Trump önmagát istenítve, kiscsoportos stílusban szállt be Arnold Schwarzeneggerbe

Lehet, hogy Donald Trump a világra leselkedő legkomolyabb veszedelem, és két hét múlva az ostobasága miatt kirobbantja az atomháborút, de az biztos, hogy ilyen szórakoztató elnöke még nem volt Amerikának. A Világ Legnagyobb Hatalmú Embere a lelke mélyén egy pöcsfejű, dicsekvő középső csoportos, amit percekkel ezelőtt ezredjére is mulatságos módon bizonyított be. Természetesen egy, vagyis pontosabban két twittel.

Ez volt az első:

Húha, megjöttek a nézettségi adatok és Arnold Schwarzeneggert a sárba taposták (vagy megsemmisítették) DJT-hez, a nézettséggéphez képest. Erről ennyit...

Háttérnek annyit érdemes tudni, hogy DJT az maga Donald J. Trump, csak harmadik személyben nevezi magát nézettségmasinának. Aminek a nézettségéről szó van, az pedig a Gyakornok című valóságsó, ami régen Trump műsora volt, és amiben az epizódok végén mindig kirúgott egy állásra jelentkezőt. A reality vetélkedőt most indították újra Schwarzeneggerrel. De a megválasztott amerikai elnök fontosnak tartotta közölni a világgal, hogy bibibi, neki nagyobb fütyülője van, mint a Terminátornak.

De mi ez a veszett ellenszenv?

Trump pár perccel később utánaküldött twitje mindent megmagyaráz:

Ő egy filmsztár, és most az első szezonját hasonlították az én 14-dikemhez. Hasonlítsák csak össze az első évadommal. De kit érdekel, Kasich-et és Hillaryt támogatta.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;