Letöltendő börtön vár a Fidesz Ifjúsági Tagozat egykori elnökére

bűnügy
2017 január 07., 07:51
comments 131

Egy év hat hónap letöltendő börtönre ítélte a bíróság Veress Áront, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának egykori elnökét, vette észre a Magyar Nemzet szombati számában a 24.hu.

Veress Áron 2015-ben bukott le, hamis eurókat akart eladni egy férfinak a Keleti Pályaudvaron. A rendőrség később 30 ezer, nagyjából tízmillió forintnak megfelelő eurót talált a lakásán.

Veress Áron, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke
photo_camera Veress Áron, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke

Miután kiderült a botrány, a Fidesz gyorsan megpróbálta letagadni, hogy Veress Áron a párt tagja lenne. Azt állították, 2012-ben kirúgták a pártból, amivel ellentmondott a tény, hogy a Fidesz honlapján 2013. márciusi dátummal azt írták, ő az Ifjúsági Tagozat elnöke.

Veress Áront a 444 a 2015-ös év egyik percemberének is jelölte, de piti ügyével csak a hátulról a harmadik helyig sikerült felkullognia magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.