Meghalt Ghaith Pharaon

külföld
2017 január 07., 17:07
comments 340

A bejrúti Four Seasons Hotelben lesz vasárnap a szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása, írja az Index.

Az Origo szerző nélküli cikkében írja, hogy

magyar kormányzati források megerősítették, hogy Ghaith Rashad Pharaon meghalt egy bejrúti kórházban.

Az Indexnek a szálloda megerősítette a búcsúztatás tényét, azt viszont nem tudták biztosan, hogy arról a Pharaonról van-e szó, aki Orbán Viktor szomszédságában vásárolt házat, és aki a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal is üzletelt.

link Forrás

Dr. Ghaith Rashad Pharaon halálhíre egy arab üzleti oldal Twitter-csatornáján is feltűnt. Az életkor és a családi adatok azonosak a Magyarországon is járt Pharaonnal.

Azt is tudjuk, hogy a nálunk járt Pharaonnak volt köze a bejrúti Four Seasons szállodához.

Az FBI és az Interpol által 25 éve körözött Pharaon halálhíre egyelőre nem jelent meg más hivatalos forrásból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.