Elítélt rab mentett ki egy korcsolyázót a Desedából

baleset
2017 január 08., 17:26
comments 98
link Forrás

A Kaposvármost honlapja írta meg, és beszámolt róla a katasztrófavédelem is, hogy vasárnap délelőtt beszakadt a Deseda egy korcsolyázó férfi alatt.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp arra sétáltatta a kutyáját egy férfi, aki két darab létre és kötelek segítségével megközelítette a süllyedő férfit, és kihúzta a vízből.

Közben a korcsolyázó társai már hívtak segítséget, és szükség is volt erre. Mindkettejüket a kaposvári hivatásos tűzoltók illetve a Kötel egyesület kiérkező emberei segítették ki végül a tó partjára, kötelek és dugólétre segítségével.

Az életmentő férfi reintegrációs őrizetben van, ez általában annyit tesz, hogy még nem szabad, de nem is kell fegyházbüntetést töltenie - szabadlábon töltheti mindennapjait, általában nyomkövetős megfigyelés alatt.

A korcsolyázó férfit az esetet követően kórházba szállították. (Kaposvármost / Katasztrófavédelem)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.