Máris itt az év horrorvideója: óvodás korú gyerekkel ölettek meg egy malacot Sellyén

Még csak január eleje van, de ennél dermesztőbb 30 másodpercet valószínűleg már nem kell végigszenvedni ebben a naptári évben, pedig a fenti videónak gyakorlatilag értékelhető képkockája egy sincs, viszont az audioélmény annyira súlyos, hogy én speciel, miután oda-vissza kirázott a hideg, egy percig csak mozdulatlanul meredtem magam elé az első megtekintés után.

És ez még csak a hanghatás; az a kevés, ami a történetről tudható, talán még durvább: a Facebookra töltöttek fel egy felvételt, amin ún. felnőtt emberek - feltehetően szülők - arra bíztatnak egy óvodás korú gyereket, hogy öljön meg egy malacot.

"Forgassad meg fiam, forgasd bátran, forgasd benne!" - szól a bátorítás úgy a visítozás fele után valamivel. Az ölés végén egy anyukaszerű hang még meg is dicséri az ügyes kisfiút.

Az RTL kurta tudósítása alapján csak annyi derül ki, hogy az eset a Baranya megyei Sellyén esett meg szilveszterkor, az állatot (mint hallható) a törvényi előírásokkal szemben nem kábították el. A történtek után állatvédők állatkínzás miatt feljelentést tettek, a rendőrség eljárást indított az ügyben. (RTL Klub)