Pelyhedzeni fog a hideg

időjárás
2017 január 08., 06:18
comments 20

Befagyás, mi van az ország középső részein, a szélvédett területeken -20!, az Északi-középhegység nyugati völgyeiben pedig -25!! fok alá csúszhat le a higanyszál. Reggel a Dunántúl keleti harmadán és az ország keleti felén jellemzően -15 fok alatti hőmérséklet valószínű. A tokiói Teppozu Inari szentély sintóista hívői szerint a legjobb módszer a testünk és a lekünk megtisztítására, ha egy egy jégdarabbal fürdőzünk az újéva alkalmából - Fotó: Toru Yamanaka/AFP

A déli órákig a Nyugat-Dunántúlon havazásra számíthatunk, de a nap második felében a Tiszántúlon is pelyhedzhet hó. Keleten estig inkább csak lepelnyi hóréteg valószínű. Nyugaton 2 centire is megdagadhat a hóréteg, de Sopron térségében ennél kicsivel több is hullhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -3, -10 fok között valószínű, nyugaton várható a magasabb, északkeleten pedig az alacsonyabb érték. Késő estére jellemzően -6 és -15 fok közé hűlhet le a levegő, de a fagyzugos helyeken ennél több fokkal is hidegebb lehet. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.