"Andy Vajna, Mészáros Lőrinc: adományozzanak!"

Közleményt adott ki a Honfoglalás 2000 egyesület, amit szokásunkhoz híven változatlan formában közlünk. A csodaegylet vezetője Szilvásy György legutóbb arról beszélt, hogy John Lennont a HáttérHatalom küldte a Beatles-be.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET. FELSZÓLÍTÁS A GAZDAGOKNAK

A civil szervezet felszólítja a jómódú magyar vállalkozókat, üzletembereket, hogy ne maradjanak érzéketlenek a nehéz időkben: az emberpróbáló rendkívüli hidegben nyissák ki pénztárcáikat, bankszámláikat, segítsenek a szerencsétlen embereken. Vásároljanak meleg ruhát, cipőt, takarókat, kalóriadús élelmiszereket, tüzelőt és haladéktalanul juttassák el a karitatív szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hajléktalan szállásokhoz. Felszólítjuk Csányi Sándort, Bige Lászlót, Demján Sándort, Gattyán Ferencet, Széles Gábort, Simicska Lajost, Gyurcsány Ferencet (ők vezetik a leggazdagabb magyarok listáját), hogy adományozzanak! Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, ne uszítson Magyarország ellen, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!
A kiskeresetű emberek, adományozók példát mutattak, a jó módúak hallgatnak. Azonnali intézkedést követelünk az említettektől!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET - NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK -  SZILVÁSY GYÖRGY