Donald Trump szerint Meryl Streep minden idők egyik legtúlértékeltebb színésznője

Donald Trump sok szempontból meglehetősen kiszámítható ember. Például elég pontosan lehet tudni, hogy ha valaki nagyobb nyilvánosság előtt valami rosszat mond róla, akkor pillanatokon belül Twitteren fog toporozékolni. Hogy ez mennyire szerencsés tulajdonság egy leendő amerikai elnöknél, azt az idő majd eldönti, de beiktatásáig is figyelhetjük az újabb köröket.

Most éppen Meryl Streep ellen, aki a Golden Globe-os életműdíjának átvételekor beszélt Trumpról, többek között arról, hogy megdöbbentette, ahogy Trump sértegetett egy sérült újságírót, Serge F Kovaleskit egy sajtórendezvényen.

Trump előbb a New York Times újságírójának panaszkodott telefonon, Streepet Hillary-imádónak nevezve, és tagadva a sértegetést. Majd kezébe került telefonja, és elkezdett twittelni, többek között Hollywood valaha volt egyik legtúlértékeltebb színésznőjének nevezve Streepet. (Guardian)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.