Kétszer lopta el ugyanezt a Polskit

bűnügy
2017 január 09., 08:16
comments 33

1.

Szombat hajnalban 1 óra 50 perckor Budapesten a VIII., Salgótarjáni úton igazoltatták M.E. 19 éves fábiánházi lakost, aki

egy kitört ablakú Polski Fiatot tolt.

A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy a kocsi nem az övé, a tulaja kérte meg, hogy tolja el.

2.

A rendőrök a képtelen helyzetet látva gyanút fogtak, és megkeresték a tulajt, aki arról számolt be, hogy

nem kért tolásra senkit, viszont a kocsiját péntek hajnali négykor ellopták.

3.

Közben kiderült, hogy péntek délelőtt már megtalálták egyszer az autót a Stadionoknál, értesítették is a tulajt, de az nem tudta elvinni a kocsit, mert el volt törve a kormányműve.

link Forrás

4.

A kitört ablakú Polskit mínuszokban toló férfi látta, hogy közel a vég, ezért bevallotta,

hogy ő lopta el a kocsit péntek hajnalban, de dolgoznia kellett menni, ezért otthagyta a Stadionoknál. Másnap meg visszament érte, hogy tovább tolja.

Ekkor igazoltatták.

5.

A használtautó.hu-n már 60 ezer forinttól hirdetnek műszaki vizsgával rendelkező Polskikat.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.