Saját vejét nevezné ki elnöki tanácsadónak Trump

külföld
2017 január 09., 19:38
comments 92

Kormányalakítási forrásokból értesült úgy az NBC, hogy Donald Trump leendő elnök vezető tanácsadója lesz Jared Kushner, aki egyben lányának, Ivanka Trumpnak a férje.

photo_camera Trump és Kushner tavaly novemberben (AFP PHOTO / MANDEL NGAN)

A házaspárt múlt héten vásárolt meg egy 5,5 millió dolláros házat Washingtonban, ami után már akkor sokan írtak arról, hogy Kushner hivatalos posztot is kaphat a Trump-kormányban. Kushner hangsúlyosabb szerepet töltött be a kampány során is, és nemrég hátrébb lépett a családi ingatlanüzletben is.

A kinevezés ezzel együtt nem feltétlen lesz sétagalopp, mivel szövetségi törvények tiltják az ilyen nepotista kinevezéseket. Kushner állítólag jogászokkal egyeztet arról, hogy hogyan lehet kikerülni ezeket az összeférhetetlenségeket. (Daily Beast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt