Tarolt a Kaliforniai Álom a Golden Globe-on

bulvár
2017 január 09., 05:53
comments 42

Vasárnap este rendezték meg a 74. Golden Globe díjátadót Hollywoodban, az akkreditált külföldi újságírók szövetsége összesen 26 filmes és televíziós kategóriában osztotta ki az elismeréseit.

Az est legnagyobb nyertese a hét kategóriában is induló Kaliforniai álom című musical lett:

  • a dzsesszzongoristát alakító Ryan Gosling a vígjáték vagy musical kategóriában vehette át a legjobb színész díját.
  • De a film női főszereplője is kapott gömböt: 28 éves Emma Stone köszönőbeszédében a rendezőt, Damien Chazelle-t méltatta.
  • Aztán a legjobb forgatókönyv díj is ide került.
  • És a legjobb rendezés is.
  • Majd elvitte a film a legjobb vígjáték vagy musical kategóriát is.
Kevin Winter/Getty Images/AFP
photo_camera Kevin Winter/Getty Images/AFP

Idén Az alelnököt és a Mozart in the Jungle-t megelőzve az Atlanta kapta a legjobb vígjáték- vagy musicalsorozat díját. A legjobb idegen nyelvű film a Paul Verhoeven thrillere, az Elle lett. A legjobb dráma Barry Jenkins Holdfény című filmje lett, ami egy Miami környékén felnövő fekete, szegény, meleg fiú élettörténetét kíséri végig.

Az este magyar vonatkozású híre pedig ez:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.