Németh Szilárd szerint az emberek szavazták meg a civilek kitakarítását az országból

POLITIKA
2017 január 10., 16:49
comments 396

Eddig az MTI hiányos beszámolójából voltunk kénytelenek táplálkozni, de most a Hír TV jóvoltából videón is felkerült a netre Németh Szilárd Fidesz-alelnök nekilódulása a magyar civilszférának, és természetesen minden pillanata kincs.


A 35 másodperc vegytiszta élvezetből tisztán kiderül, hogy az emberek mást sem csinálnak 2014 tavasza óta, mint azért könyörögnek, hogy a parlament és a kormány végre takarítsa már ki az országból az összes civilnek álcázott amerikai ügynököt és kollaboránsaikat.

"...(a kormány) meghozta ezt a doktrínát, az emberek ezt megszavazták, ráadásul megerősítették egy népszavazáson, előtte persze egy nemzeti konzultáción is, ezt nem hagyhatjuk. És ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani, és most ennek én úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége is, nem titkolom, az új elnök megválasztásával"

- ismeri el Németh, hogy eddig csak a Demokrata Párt vezette amerikai kormány akadályozta meg Orbán Viktort, hogy megvalósítsa programját.

Természetesen se a Fidesz választási programjában, se a nemzeti konzultáción, se a (bevándorlási kvótával kapcsolatban kiírt) népszavazáson nem volt szó arról, hogy a magyar kormány maga alá rendelve hatóságokat, és az állami hitelekből megvásárolt médiumokat, minden erejével a civil szektor ellehetetlenítésére tör majd. (Hír TV)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt